Membres


DANIEL ORTUÑO GELARDO. FAGOT


Comença a tocar el fagot a l'Escola de Música del seu poble natal (Catral), continua cursant el grau professional al Conservatorio de la Región de Múrcia i el 2010 és admès a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb el professor David Tomàs i més tard Salvador Sanchís.

 

La seva formació compta amb els ensenyaments de mestres com Chiara Santi, Salvador Arbeloa, Guillermo Salcedo, Laurent Lefèbre, entre d'altres.

 

Ha format part de diverses orquestres joves com l'OJRM (Arquesta Joven de la Región de Múrcia), Mahler Chamber Orchestra Academy, l'Acadèmia de la OCG (Orquesta de Cámara de Granada). També ha sigut membre de la JONDE (Joven Orquesta Nacional de España) i de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya).

 

Actualment es membre de l'Orquestra de Cambra del Penedès i de la OCGranollers, a més de formar part del quintet de canyes Barcelona Reed Quintet

ANNA FERRIOL DE CIURANA. TROMPA


Inicia els seus estudis de trompa a l'Escola Municipal de Música de Girona, on més tard cursaria el grau professional. El 2014 finalitza els seus estudis superiors a l'Escola Superior de Musica de Catalunya amb el Professor Jose Vicente Castelló.

 Ha participat activament en masterclasses amb Dale Clavenger, Will Sanders, Hermann Baumann, Nury Guarnaschelli,,Eric Terwilliger, Christian Lampert, Froydis Ree Wekre, Radovan Vlatkovic, Johannes Hinterholzer, Raimund Zell… fet que li ha permès ampliar els seus estudis.

 

Ha format part de la Mahler Chamber Orchestra Academy i professionalment ha col-laborat en orquestres com la Royal Stockholm Philarmonie Orchestra, la Staatsoper Hannover, Oslo Filharmonien, Swedish Radio Symphony Orchestra i la Royal Swedish Opera.

 

 Actualment està realitzant el màster de trompa a la Hochschule für Musik, Theater und Medien Hannover amb el Professor Markus Maskuniitty i és academista a la Royal Stockholm Philarmonie Orchestra.

CARLOS GAY FERNÁNDEZ. CLARINET


Va néixer a Baiona (Pontevedra) el 1990. Estudià a Vigo amb el professor Esteban Valverde i Felipe Agell, accedint a l'ESMUC el 2010 on es va formar amb el mestre Josep Fuster durant quatre anys. Durant la seva carrera a Barcelona, cal destacar la beca a l'excel·lència que li va concedir la Fundació Anna Riera al 2013.

 

Ha format part de joves orquestres com la Schleswig-Holstein Musik Festival, la Joven Orquesta sinfónica de Galicia, la Jove orquestra Nacional de Catalunya i la Dutch orchestra and Ensemble Academy.

 

Va ser concertino de la European Union Youth Wind Orchestra. Ha col·laborat amb l'OBC, amb la Banda Municipal de Barcelona i amb la “GIOrquestra” de Girona.

 

Actualment realitza el Curso Avanzado de Especialización Orquestal, a Santiago de Compostela, on és becari de la Real Filharmonia de Galícia.

ALEJANDRO ORTUÑO GELARDO. FLAUTA


Inicia els seus estudis al seu poble natal (Catral), continuant-los al Conservatorio Professional de Murcia i finalment accedint a l'ESMUC amb Vicens Prats com a mestre.

 

Durant la seva carrera ha tingut l'oportunitat de rebre ensenyaments de grans música i professors com David Gómez López, Salvador Martínez Tos, Christian Farroni, Joan Ibáñez, Bulent Ecvil, Pablo Sagredo…

 

Ha format part de diverses orquestres joves com l'OJRM (Arquesta Joven de la Región de Múrcia), l'Acadèmia de la OCG (Orquesta de Cámara de Granada) i també ha sigut membre de la JONDE (Joven Orquesta Nacional de España), la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya) i la Orquesta Joven Sinfónica de Galicia (OJSG).

 

Actualment col·labora amb orquestres com la Orquesta Ciudad de Elche, la GIOrquesta de Girona, la Banda Municipal de Barcelona o l'OBC (Orquesta de Barcelona).

PAU ROCA CARRERAS. OBOÈ


Neix a Girona el 1992 on inicia els seus estudis musicals. L’any 2010 inicia el Grau Superior amb el mestre Eduardo Martínez a l’Escola Superior de Música de Catalunya.

 

Ha rebut classes de grans oboïstes com Dolors Chiralt, Mizuho Yoshii, Òscar Diago, Víctor Ánchel, José Luís García Vergara...

 

Gràcies a les seves aptituds musicals forma part d'orquestres joves com la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), la Joven Orquesta Nacional de España (JONDE) i la Jove Orquestra Athenea. Aquest any ha participat amb la Mahler Chamber Orchestra Academy.

 

Actualment col·labora amb orquestres com la Orquestra de Cadaqués, la Giorquestra, la Orquestra de Cambra del Penedès, l'Orquestra Camera Musicae, el Murtra Ensemble i la OBC (Orquesta de Barcelona). També forma part de l'orquestra del musical Mar i Cel al Teatre Victòria.